2023/24m. Stojimo į užsienio universitetus vaisiai!

08/28/2024

University of Amsterdam / Communication Science

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal komunikacijos mokslų programą: 1. Nyderlandai 🇳🇱
Amsterdamas universitetas yra žinomas dėl savo stiprios komunikacijos mokslų programos, kuri padeda studentams tobulinti analitinius ir praktinius įgūdžius, reikalingus šiuolaikinėje medijų ir komunikacijos srityje.

Manchester School of Architecture / Architecture

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal architektūros programą: 5. Jungtinė Karalystė 🇬🇧
Mančesterio architektūros mokykla garsėja inovatyviu požiūriu į architektūros mokymą ir tyrimus, ugdant kūrybingus ir kritiškai mąstančius architektus, kurie geba spręsti įvairias šiuolaikines architektūros problemas.

UCL / Applied Medical Sciences

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal medicinos mokslų programą: 9. Jungtinė Karalystė 🇬🇧
Londono universiteto koledžas (UCL) yra pripažintas dėl savo išskirtinės mokymo kokybės ir tyrimų. Šioje taikomosios medicinos mokslų programoje studentai gilinasi į modernias sveikatos priežiūros technologijas ir tyrimus, siekdami spręsti šiuolaikinius medicinos iššūkius.

Columbia University / Architecture

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal architektūros programą: 17. Jungtinės Valstijos 🇺🇸
Kolumbijos universitetas, esantis Niujorke, yra vienas prestižiškiausių universitetų, žinomas dėl savo stiprios architektūros programos, kuri ugdo kūrybingus ir kritiškai mąstančius architektus, pasiruošusius spręsti šiuolaikines miesto plėtros problemas.

Rotterdam School of Management / Business Administration

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal verslo administravimo programą: 19. Nyderlandai 🇳🇱
Roterdamo verslo mokykla yra viena geriausių Europoje, siūlanti inovatyvią verslo administravimo programą, kuri orientuota į tvarumą, globalizaciją ir verslumo ugdymą.

RWTH Aachen University / Computer Aided Conception and Production in Mechanical Engineering

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal mechaninės inžinerijos programą: 19. Vokietija 🇩🇪
RWTH Aachen universitetas yra pripažintas lyderis mechaninės inžinerijos srityje, o jo kompiuterizuoto projektavimo ir gamybos programa suteikia studentams pažangias žinias apie inžinerijos technologijas ir jų taikymą pramonėje.

University of Amsterdam / Political Science

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal politinių mokslų programą: 21. Nyderlandai 🇳🇱
Amsterdamas universitetas siūlo prestižinę politinių mokslų programą, kuri apima platų spektrą temų, susijusių su politika, valdžia ir tarptautiniais santykiais.

Technical University of Munich / Mechanical Engineering

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal mechaninės inžinerijos programą: 22. Vokietija 🇩🇪
Miuncheno technikos universitetas yra garsus dėl savo stiprios mechaninės inžinerijos programos, kuri suteikia studentams gilių teorinių ir praktinių žinių apie inžinerijos procesus ir technologijas.

Technische Universität Berlin (TU Berlin) / Architecture

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal architektūros programą: 23. Vokietija 🇩🇪
Berlyno technikos universitetas (TU Berlin) garsėja savo architektūros programa, kuri apima novatorišką mokymosi metodą, jungiantį teorinius ir praktinius aspektus, bei skatina kūrybingumą ir tvarumą.

IE University / Business Management

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal bendrą įvertinimą: 30. Ispanija 🇪🇸
IE universitetas yra žinomas dėl savo tarptautinės verslo vadybos programos, kuri suteikia studentams galimybę įgyti įgūdžių, reikalingų sėkmingai veiklai globalioje verslo aplinkoje.

Institut Polytechnique de Paris / Mathematics and Computer Science

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal matematikos ir kompiuterijos programą: 36. Prancūzija 🇫🇷
Paryžiaus politechnikos institutas siūlo aukščiausios kokybės matematikos ir kompiuterijos mokslų programą, kurioje studentai gali įgyti pažangių analitinių ir techninių įgūdžių.

Eindhoven University of Technology / Mechanical Engineering

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal mechaninės inžinerijos programą: 36. Nyderlandai 🇳🇱
Eindhoveno technologijos universitetas yra vienas iš pirmaujančių inžinerijos universitetų, žinomas dėl savo mechaninės inžinerijos programos, kuri integruoja naujausias technologijas ir inovatyvius sprendimus.

Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg / Molecular Biotechnology

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal biologijos mokslų programą: 27. Vokietija 🇩🇪
Heidelbergo universitetas yra vienas prestižiškiausių Europoje, žinomas dėl savo molekulinės biotechnologijos programos, kuri suteikia studentams išsamias žinias apie genetiką ir molekulinę biologiją.

Università Commerciale Luigi Bocconi (Bocconi University) / International Economics and Finance

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal socialinių mokslų ir vadybos programą: 16. Italija 🇮🇹
Bokoni universitetas yra vienas iš pirmaujančių socialinių mokslų ir vadybos universitetų Europoje. Tarptautinės ekonomikos ir finansų programa suteikia gilias žinias apie globalius ekonomikos procesus ir finansų valdymą.

KU Leuven / Technology Engineering

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal technologijos inžinerijos programą: 58. Belgija 🇧🇪
Leveno katalikiškasis universitetas yra žinomas dėl savo technologijos inžinerijos programų, kurios suteikia studentams gilių techninių žinių ir gebėjimų spręsti sudėtingas inžinerines problemas.

University of Twente / Mechanical Engineering

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal mechaninės inžinerijos programą: 83. Nyderlandai 🇳🇱
Tventės universitetas yra žinomas dėl savo stiprios mechaninės inžinerijos programos, kurioje studentai įgyja teorinių ir praktinių žinių, reikalingų modernių inžinerinių sistemų kūrimui.

Universität Mannheim / Business

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal bendrą įvertinimą: 84. Vokietija 🇩🇪
Manheimo universitetas garsėja savo verslo programomis, kurios apima tiek teorinius pagrindus, tiek praktinę patirtį, siekiant paruošti studentus sėkmingai karjerai verslo srityje.

Royal Academy of Art, The Hague (KABK) / Graphic Design

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal meno ir dizaino programą: 81. Nyderlandai 🇳🇱
Karališkoji Hagos menų akademija (KABK) yra žinoma dėl savo grafinio dizaino programos, kuri skatina kūrybingumą, eksperimentavimą ir naujovišką požiūrį į vizualinę komunikaciją. Programa suteikia studentams galimybę dirbti su realiais projektais ir paruošia juos profesionaliai karjerai dizaino srityje.

Boston University / Architectural Science

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal architektūros mokslų programą: 93. Jungtinės Valstijos 🇺🇸
Bostono universitetas garsėja savo architektūros mokslų programa, kuri jungia teorinius pagrindus su praktiniais projektais, siekiant paruošti studentus sėkmingai karjerai architektūros srityje.

IED Istituto Europeo di Design / Fashion Design

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal mados dizaino programą: 112. Italija 🇮🇹
Europos dizaino institutas (IED) Milane siūlo prestižinę mados dizaino programą, kuri jungia kūrybingumą su praktiniais įgūdžiais ir verslumo principais.

Maastricht University / Science Program Bachelor

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal gyvybės mokslų ir medicinos programą: 118. Nyderlandai 🇳🇱
Mastrichto universitetas yra pripažintas dėl savo stiprių gamtos mokslų programų, kurios suteikia studentams gilių žinių įvairiose mokslo srityse, įskaitant biologiją, chemiją ir fiziką. Universiteto požiūris į mokymąsi yra tarpdisciplininis ir orientuotas į problemų sprendimą.

BI Norwegian Business School / Business Analytics

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal verslo programą: 124. Norvegija 🇳🇴
Norvegijos verslo mokykla (BI) siūlo verslo analitikos programą, kurioje studentai mokosi naudoti duomenis ir analizės metodus strateginių verslo sprendimų priėmimui. Programa rengia specialistus, gebančius suprasti ir naudoti didelius duomenų rinkinius verslo sprendimams.

Goethe-University Frankfurt am Main / Business Administration

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal socialinių mokslų ir vadybos programą: 180. Vokietija 🇩🇪
Frankfurto Gėtės universitetas yra gerai žinomas dėl savo verslo administravimo programos, kuri suteikia studentams galimybę įgyti teorinių žinių ir praktinių įgūdžių, reikalingų sėkmingai karjerai verslo srityje. Universitetas skiria daug dėmesio globalizacijai ir tarptautiniam verslui.

University of Reading / International Relations and Politics

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal socialinių mokslų ir vadybos programą: 186. Jungtinė Karalystė 🇬🇧
Readingo universitetas siūlo tarptautinių santykių ir politikos programą, kuri apima įvairias temas, nuo tarptautinių santykių teorijų iki praktinių politikos formavimo įgūdžių. Programa paruošia studentus darbui tarptautinėse organizacijose, vyriausybėse ir nevyriausybinėse organizacijose.

University of Padova / Language, Literature and Cultural Communication

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal kalbų, literatūros ir kultūrinės komunikacijos programą: 219. Italija 🇮🇹
Padujos universitetas siūlo programą, orientuotą į kalbų, literatūros ir kultūrinės komunikacijos studijas, kuri suteikia studentams gilias humanitarinių mokslų žinias ir tarpkultūrinio bendravimo įgūdžius. Studentai mokosi analizuoti ir interpretuoti literatūrinius bei kultūrinius tekstus įvairiuose kontekstuose.

University of Rome "Tor Vergata" / Business Administration

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal socialinių mokslų ir vadybos programą: 330. Italija 🇮🇹
Romos universitetas "Tor Vergata" garsėja savo verslo administravimo programa, kuri suteikia studentams gilias žinias apie verslo teorijas, strategijas ir praktikas. Programa orientuota į tarptautinį verslą ir ekonomiką, suteikiant galimybes globaliam karjeros augimui.

Zurich University of Applied Sciences (ZHAW) / Business Administration

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal bendrą įvertinimą: 1497. Šveicarija 🇨🇭
Ciuricho taikomųjų mokslų universitetas (ZHAW) siūlo verslo administravimo programą, kuri suteikia praktines žinias apie verslo procesus, vadybą ir verslumo įgūdžius. Programa skirta rengti profesionalus, gebančius prisitaikyti prie greitai besikeičiančių rinkos sąlygų.

University of Southern Denmark (SDU) / Global Economics

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal socialinių mokslų ir vadybos programą: 449. Danija 🇩🇰
Pietų Danijos universitetas siūlo pasaulio ekonomikos programą, kurioje studentai mokosi apie globalius ekonomikos modelius, rinkos tendencijas ir tarptautinius verslo iššūkius. Programa skatina tarptautinį požiūrį ir inovatyvų mąstymą.

Vilnius University / Medicine

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal medicinos programą: 445. Lietuva 🇱🇹
Vilniaus universitetas, seniausias universitetas Lietuvoje, garsėja savo medicinos programa, kuri ugdo aukštos kvalifikacijos gydytojus ir medicinos specialistus. Programoje derinamos teorinės žinios su praktine patirtimi, siekiant paruošti studentus įvairiems sveikatos priežiūros iššūkiams.

University of Gothenburg / Bachelor's Programme in Business and Economics

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal bendrą įvertinimą: 434. Švedija 🇸🇪
Geteborgo universitetas siūlo verslo ir ekonomikos bakalauro programą, kuri apima verslo vadybos, ekonomikos ir rinkodaros pagrindus. Programa skirta ugdyti tarptautinio verslo lyderius, gebančius efektyviai veikti globaliose rinkose.

IQS Business School, Universitat Ramon Llull / Business Management

QS Pasaulinis reitingas 2024 pagal socialinių mokslų ir vadybos programą: 107. Ispanija 🇪🇸
IQS Verslo mokykla, priklausanti Ramon Llull universitetui, siūlo verslo vadybos programą, kuri pabrėžia inovacijas, tvarumą ir tarptautinę perspektyvą. Programa rengia studentus vadovavimo ir strateginio valdymo srityse.

Artevelde University of Applied Science / Business Management

QS Pasaulinis reitingas 2024: nėra reitingo. Belgija 🇧🇪
Artevelde taikomųjų mokslų universitetas siūlo verslo vadybos programą, orientuotą į praktinius įgūdžius ir darbo rinkos poreikius. Studentai mokosi apie verslo procesus, inovacijas ir tarptautinį verslumą, siekdami tapti efektyviais vadybininkais globalioje rinkoje.

University College Roosevelt / Liberal Arts and Sciences

QS Pasaulinis reitingas 2024: nėra reitingo. Nyderlandai 🇳🇱
Roosevelto koledžas siūlo liberaliojo meno ir mokslų programą, kurioje studentai turi laisvę formuoti savo mokymo planą pagal asmeninius interesus ir tikslus. Programa skatina tarpdisciplininį požiūrį ir kritinį mąstymą.

Thomas More University of Applied Sciences / International Business Management

QS Pasaulinis reitingas 2024: nėra reitingo. Belgija 🇧🇪
Thomas More taikomųjų mokslų universitetas siūlo tarptautinio verslo vadybos programą, kuri orientuota į globalią rinką ir tarptautinį verslumą. Studentai įgyja praktinių žinių ir įgūdžių, kurie yra būtini šiuolaikiniame verslo pasaulyje.

Lauder Business School / Business Management

QS Pasaulinis reitingas 2024: nėra reitingo. Austrija 🇦🇹
Lauder verslo mokykla Austrijoje siūlo verslo vadybos programas, kurios derina teorinį išsilavinimą su praktine patirtimi, skatinančia tarptautinį požiūrį ir verslumą. Programos pabrėžia inovacijas ir tvarumą globaliame kontekste.